Träff med Navigatörerna 27/8

Träff med Navigatörerna 27/8

13 augusti, 2017Information, Närvaro

Välkommen att träffa andra Navigatörer! Söndagen den 27 augusti möts vi kring årets tema ”Närvaro” och vår samtalsmetodik Bokhyllan & Förstoringsglaset. Några ger input och sedan delar vi tankar, frågor och erfarenheter med varandra. Joke & Rinus Baljeu berättar om ”Närvaro” utifrån sina engagemang tillsammans med människor. Kristina & Mikael Avaheden berättar om ”Närvaro bland högskolestuderande” – … Läs hela inlägget..

Temahelg för kvinnor

Temahelg för kvinnor

10 juni, 2017Information

Den 24-26 november i Djursholm, Stockholm, har du möjlighet att få input och möta andra kring temat ”Den som hittar sin plats tar ingen annans” – Om närvaro, acceptans och medvetenhet i vår livsresa. Hur hittar man sin plats? Vad innebär det att komma hem till sig själv? Att hitta sin plats kan vara som att … Läs hela inlägget..

Träffar för närvaro med andra navigatörer

Träffar för närvaro med andra navigatörer

2 juni, 2017Information, Närvaro

Vi möts kring årets tema ”Närvaro” och vår samtalsmetodik Bokhyllan & Förstoringsglaset. Några ger input och sedan delar vi tankar, frågor och erfarenheter med varandra. Träff nära dig? Första träffen blir i Mölndal söndagen den 27 augusti, några timmar under sen eftermiddag/kväll. Vill du vara med så boka redan nu in dagen i din kalender. … Läs hela inlägget..

Årsmöte och efterträff med närvaro

Årsmöte och efterträff med närvaro

14 maj, 2017Närvaro, Nyheter

Den 1 april gick årsmötet av stapeln i Kairos Futures lokaler i centrala Stockholm. Under årsmötesförhandlingarna avtackades Linda Persliden och Johan Norman för sin tid i styrelsen. Åsa Ahlqvist avgick också, men eftersom hon inte kunde närvara får hon sitt tack vid annat tillfälle. Till nya styrelseledamöter valdes Magnus Halling och James Starr, båda bosatta … Läs hela inlägget..

Bokhyllan & Förstoringsglaset – Prövad och gillad på studenthem i Göteborg

Bokhyllan & Förstoringsglaset – Prövad och gillad på studenthem i Göteborg

10 maj, 2017Information

På två studenthem i Göteborg har två samtalsgrupper startats på initiativ från nationella teamet. B&F är utgångspunkt för samtalen. Mikael och Kristina Avaheden leder en av grupperna. Den andra ”leder sig självt”, men med Robert och Maria Lindqvist som mentorer och med tillgång till ett utkast av den kommande ledarhandledningen. Kanske du själv bär på … Läs hela inlägget..

Bokhyllan & Förstoringsglaset – Prövad och gillad av Equmeniakyrkan

Bokhyllan & Förstoringsglaset – Prövad och gillad av Equmeniakyrkan

7 maj, 2017Information

Vi har i nyhetsmail tidigare berättat om ett samverkansprojekt med Equmeniakyrkan, Equmenia och Studieförbundet Bilda kring Bokhyllan & Förstoringsglaset (B&F). Hösten 2016 genomförde vi två projektgrupper i församlingar; Equmeniakyrkan i Floda och Lerum. Vid sista gruppträffen fyllde deltagarna i en utvärdering. Det som framkom är mycket uppmuntrande. Nedan kan du se en kort summering. Utvärdering inom … Läs hela inlägget..

Bokhyllan & Förstoringsglaset – Ledarhandledning

Bokhyllan & Förstoringsglaset – Ledarhandledning

1 maj, 2017Information

Den ledarhandledning som tagits fram inom samverkansprojektet med Equmenia, Equmeniakyrkan och Studieförbundet Bilda kommer att finnas tillgänglig på Equmeniakyrkans hemsida för deras så kallade Markusåret från slutet av maj månad. Du kan gärna använda den ledarhandledningen, men vi vill också berätta att vi planerar att ta fram ytterligare en ledarhandledning, utformad med bredare perspektiv än … Läs hela inlägget..