Lördagen den 30 mars hölls vårt årsmöte i Mölndal med 18 intresserade deltagare.

Förhandlingar varvades med fikastund, för det är ju så gott att få mötas och prata med varandra. Önskar du ta del av verksamhetsberättelsen för 2018 är du välkommen att höra av dig, så kan du få den digitalt. Per Florén avgick som ordförande och James Starr som ledamot. Önskan att utöka styrelsen fanns och styrelsen fick därför flera nya invalda. Vilka styrelsen för 2019 består av kan du läsa här.

Jakob Fälthammar, ledarteamet NaviVäst
Engagerade lyssnare

Efter årsmötet tog temakvällen ”HOPP – här & nu” vid och deltagarskaran utökades till 29.

Vi startade med måltidsgemenskap och därefter presenterade sig det nystartade ledarteamet i Göteborg, NaviVäst. Mikael & Kristina Avaheden berättade tillsammans med Jakob Fälthammar om Navigatörernas studentarbete under rubriken ”HOPP – för studenter” och vi fick även en presentation av resultatet av Navigatörernas enkätundersökning bland studenter – Studenters tankar om existentiella frågor.
Under rubriken ”HOPP – vad är det för oss?” samtalade vi sedan i grupper, där vi fick prova på Navigatörernas samtalsmetod Bokhyllan & Förstoringsglaset.
James Starr, avgående styrelseledamot och rektor/högskolelektor på Johannelunds teologiska högskola avslutade kvällen genom att ta oss med på en vandring bland tankar kring ”HOPP – vad vill Bibeln säga oss?” I kommande nyheter får du chans att ta del av hans manus. Det kan bli hoppfull sommarläsning.

James Starr om HOPP i Bibeln

Det är nog ingen feltolkning att säga att vi alla lämnade temakvällen fyllda av hopp.

Med hälsningar från verksamhetsledaren