För ett par veckor sen hade jag mina båda systrar på besök, först den ena och sen kom även den andra. Om jag får säga det själv så har vi goda relationer med varandra och trivs i varandras sällskap. Men, den här gången blev det inte så bra. Och det var mitt fel. Jag ville mer än jag egentligen orkade med, men sa att allt bara var frid och fröjd. Det slutade med att jag blev ganska snäsig och frånvarande. Det var först efteråt som jag insåg detta. Problemet var att jag inte hade insett mina begränsningar. Jag är mycket för det här med rak kommunikation, men denna gången fungerade det inte. För även om jag försökte vara rak mot de andra så var jag inte rak och ärlig mot mig själv. Så den ”raka” kommunikationen blev nog inte så rak. Nästa gång vi ses ska jag försöka att känna efter hos mig själv bättre och kanske inte tänka att man måste göra så mycket saker. Jag ska försöka att bara njuta av att få träffa mina fina systrar och försöka öva på detta med rak kommunikation, även gentemot mig själv…