Överallt hör jag människor prata om längtan efter värme. ”Det är nog med vinter”, ”Kommer aldrig värmen”, ”kylan är värre än snön” osv. Det verkar finnas en uppdämd längtan efter värme som ligger och pyr, ja även hos mig för jag minns fortfarande den kalla sommaren 2012. Någon, vem vet jag inte, har sagt att ”en människas längtan säger mer om vem hon är än hennes faktiskta situation”. Vi kan alla hamna i olika situationer, valda eller icke valda och vi kan tycka mer eller mindre om läget. Men situationen säger inte så mycket om mig själv. Det är snarare vad jag längtar efter och drömmer om som visar på mitt inre liv, det som ligger där och pulserar oavsett om det snöar, blåser eller bara är kallt. Så, kanske vi kan prata med varandra om vad vi längtar efter och kanske det kan föra oss närmare varandra!?