Årstema 2020 – LÄNGTAN

Årstema 2020 – LÄNGTAN

28 februari, 2020Information, Nyheter, Reflektion, Tips, Tro

Vad väcker ordet längtan i dig? Bär du på någon speciell längtan? Vad tror du människor i din närhet längtar efter, eller längtar till? Nationella ledarteamet har som årstema valt LÄNGTAN. Det finns en bok med titeln Längtan visar vägen. Den boken blev en av vägvisarna för Mikael och Kristina Avaheden att ge sig hän … Läs hela inlägget..

Temakväll 28 mars – Leva mitt i världen

Temakväll 28 mars – Leva mitt i världen

27 februari, 2020Hållbarhet, Information, Liv, Nyheter, Reflektion, Relation, Samtal, Tillit, Tips, Tro

Välkommen till temakväll! Lördagen den 28 mars kl 18-21 träffas vi i Saronkyrkan i Göteborg. Temat är Leva mitt i världen – när våra världsbilder krockar – hur får jag ihop mitt liv? Vi får lyssna till Morten Sager, universitetslektor i vetenskapsteori, som guidar oss genom olika sätt att förstå världen, varvat med tid för … Läs hela inlägget..

Välkommen till årsmöte 2020!

Välkommen till årsmöte 2020!

27 februari, 2020Information, Nyheter, Tips

Kallelse till Navigatörernas årsmöte 28 mars – Med möjlighet även till temakväll! Du är varmt välkommen till årsmöte lördagen den 28 mars kl 14.00. Vi är denna gång i Saronkyrkan i centrala Göteborg. Ordinarie årsmötesförhandlingar (som inte alls är så trista som de kan låta!) varvas med fikagemenskap och internationell utblick. Vi får besök av … Läs hela inlägget..

Se intervju med Navigatörerna på Kanal 10

Se intervju med Navigatörerna på Kanal 10

16 januari, 2020Nyheter, Student

Vi, tillsammans med en grupp studenter, blev intervjuade av Kanal 10 i november inför en serie program som heter”Kyrkans människor”, där vi fick möjlighet att berätta om Navigatörerna och vårt arbete bland studenter. Detta resulterade i ett halvtimmesprogram som visades lördag 18/1. Vill du se programmet så kan du hitta det på Kanal10.play. Du når … Läs hela inlägget..

Styrelsen och ledarteamet tackar för 2019 och önskar God Jul & Gott nytt 2020!

Styrelsen och ledarteamet tackar för 2019 och önskar God Jul & Gott nytt 2020!

16 december, 2019Information, Nyheter

Vi säger hjärtligt tack för alla bidrag som givits under året, till allas vårt gemensamma engagemang genom Navigatörerna. De ekonomiska gåvorna är en förutsättning för arbetet bland studenter och unga vuxna och har bland annat möjliggjort att vi under hösten har kunnat tillsvidareanställa Mikael & Kristina Avaheden. Vi ber dig nu frimodigt om en extra … Läs hela inlägget..

Fortfarande HOPP – här & nu!

Fortfarande HOPP – här & nu!

16 december, 2019Information, Nyheter, Reflektion, Tro

År 2019 och årstemat vi haft, “HOPP – här & nu”, går mot sitt slut. Men hoppet tar förstås inte slut! Vi går mot ett nytt år och lever vidare i hoppet för framtiden. Innan vi presenterar vårt nya tema för 2020 – som du får vänta på till nästa nyhetsavisering – vill vi återigen … Läs hela inlägget..

Årsmöte 2020 – boka datumet!

Årsmöte 2020 – boka datumet!

16 december, 2019Information, Nyheter

Vill du inte missa årsmötet och programkvällen vi planerar i samband med det, så boka redan nu in eftermiddag och kväll den 28 mars 2020 i din kalender. Vi kommer att vara någonstans i Göteborgstrakten och återkommer med mer information när datumet närmar sig.

Mer än mat

Mer än mat

13 december, 2019Nyheter, Student

Nytt för i höst är att vi inbjudit studenter/unga vuxna till något vi kallat ”Mer än mat”. Vi håller till i ett av de gemensamma köken på studenthemmet Jeriko i Göteborg. Men deltagare har varit välkomna oavsett var de bor. Vi har börjat med kvällsmat tillsammans och sedan fortsatt med samtal om olika livsfrågor. Det … Läs hela inlägget..

Jag vill göra skillnad

Jag vill göra skillnad

13 december, 2019Nyheter, Student

”Jag vill göra skillnad”, var ämnet för höstens temakväll på Guldhedens studiehem för studenter och unga vuxna. Hur kan det jag har och det jag gör få betydelse för andra människor? Är det viktigt att bidra till andra och varför? Kan min kraft och tid verkligen räcka till fler än mig själv? Hur och var … Läs hela inlägget..