Visst är våra svenska årstider fantastiska och nog känns väl sommaren som en särskild gåva? ”I denna ljuva sommartid, gå ut min själ och gläd dig vid den store Gudens gåvor.” Kanske väcker allt det vi själva får – möjligheter, intryck och upplevelser – en lust att också dela med oss och ge?

Ett sätt att uttrycka glädje och tacksamhet kan vara att ge en sommargåva till Navigatörernas satsning i arbetet med studenter och unga vuxna. Där finns behov; att få dela tankar och frågor kring liv och tro med andra, att få vara med i temasamlingar och grupper som ger stöd, uppmuntran och utmaning i livet, att hitta en meningsfull grund för sitt liv och växa som människa och kristen. Genom våra anställda Mikael & Kristina Avaheden finns vi mitt bland studenter och unga vuxna i Göteborg för att erbjuda just detta. Och för att kunna fortsätta finnas där och utveckla arbetet behöver vi stabilisera och utöka ekonomin. Vill du också vara en del i arbetet?

Välkommen att ge en SOMMARGÅVA! Du kan göra det via Swish 123 513 7492 eller bankgiro 5093-3423. Alla bidrag, små som stora, är värdefulla. Vi säger redan nu ett förväntansfullt TACK!