I höst bjuder vi in till träffar med andra i vårt nätverk. Den första träffen har redan hållits, nästa blir i Uppsala den 3 oktober och därefter i Jönköping den 11 november.

Den 27 augusti träffades 17 personer i Mölndal. Vi var en härligt brokig skara, med olika bakgrund från både andra sammanhang och vårt eget. Några var med för första gången, andra hade lång historia inom Navigatörerna både i Sverige och internationellt.

Vi möttes kring årstemat ”Närvaro”. Annika Andreasson beskrev, med utgångspunkt från illustrationer med några cirklar som varit en del av hur vi uttryckt oss genom decennierna, hur Navigatörernas närvaro i Sverige förändrats, men ändå har en röd tråd genom det vi vill och gör. Mikael och Kristina Avaheden berättade om sin närvaro bland högskolestuderande i Göteborg och de planer som finns för den satsningen (se mer på annan plats i nyhetsmailet). Joke och Rinus Baljeu delgav personligt hur de tacklar närvaro i både sina egna och andras liv.

Samtalet mellan oss som träffades blev gott och vi kunde summera att det är värdefullt att träffas.

Nästa träff blir i Uppsala tisdag kväll den 3 oktober. Inbjudan har gått ut regionalt per mail. Har du missat den så hör av dig till annika.andreasson@navigatorerna.se
Därefter blir det träff i Jönköping lördag eftermiddag den 11 november. Boka in datumet. Regional inbjudan kommer snart per mail.