Sommaren 2014 eftersmak? Det känns väl lite tidigt att prata om det? Sommaren har ju knappt börjat, semestrarna knappt startat och värmen… på gång.

Så hur blir eftersmaken? Ja, det beror nog på vad du ville vara med om under sommaren 2014. Den goda eftersmaken börjar med att klarlägga längtan: Vad önskar jag vara med om? Vad har jag behov av? Här läggs grunden för den goda eftersmaken. Den som du kommer att minnas från sommaren 2014. Ja, det är inte svårare än lite eftertanke före!

Och ändå brukar vi jobba stenhårt in på slutet och sedan kasta oss in i semestern för att pusta ut, ladda batterier, koppla av eller hur vi uttrycker det. Kanske är vilan mer är så, kanske är det att göra något nytt, få nya intryck genom bok, möte med andra människor, utflykter, upplevelser. Ja, någonting som inte bara får oss upp till nollnivån utan något som vi kan leva på fram under hösten?

Sommaren, inte bara som en period att pusta från våren (även om det behövs!) men OCKSÅ en period att ta in och leva på för hösten som kommer.